Liesje Brockley Photography

Cursus

PRIJZEN BEPALEN ALS FOTOGRAAF

Dé online cursus die jou leert de correcte prijzen te bepalen als lifestyle (en business) fotograaf.

Volg deze cursus van 7 modules op eigen tempo, inclusief 4u videomateriaal en alles wat Liesje leert aan haar offline coachees.

Cursus: prijzen bepalen als fotograaf - Liesje Brockley Photography
Liesje Brockley Photography logo

Je verdient het om geld te verdienen.

Liesje Brockley Photography 1-1 Coaching voor fotografen LBP Academy

Herken je jezelf in volgende zaken?

Je bent bang dat je bij hogere prijzen geen klanten aantrekt.

Je weet vandaag niet écht hoe je best een prijs bepaalt.

Je wilt graag werken met upsell, maar weet niet hoe.

Je bent bang dat anderen iets zullen zeggen over je prijzen.

Je wordt onzeker van andere fotografen hun prijzen te zien.

Wil je graag...

Met zelfvertrouwen prijzen durven vragen?

Weten hoe je moet werken met BTW zonder angsten?

Je ideale klant aanspreken met de juiste prijzen te hanteren?

Stoppen met bang zijn van roddels over jouw aanbod en prijzen?

Een sjot onder je gat krijgen van een ervaren business coach die het jou allemaal leert?

"Toen ik begon met ondernemen, had ik geen idee wat ik aan het doen was. Ik boekte daarom een intake call bij Liesje voor Hustle & Dream. Tijdens deze call zei Liesje me dat ik het traject sowieso zou terugverdienen als ik mezelf 100% zou smijten in dit avontuur.

Ondanks dat ik dit niet geloofde, ben ik toch in Hustle & Dream gestapt. Het resultaat? Ik verdiende de investering al meer dan terug, alvorens het coachingstraject was afgerond omdat je zoveel info en tools krijgt tijdens Hustle & Dream! Ook mijn mindset is intussen helemaal veranderd. Ik ben een zelfzekere fotograaf geworden en heb het gevoel dat ik altijd op een netwerk kan terugvallen als ik toch met vragen zit." - Erin van @talesbylight.photography
Erin van @talesbylight.photography

Be ready to level the F up
met Hustle & Dream

In Hustle & Dream begeleid ik jou 12 weken lang als coach om jouw mindset, prijszetting en aanbod op punt te zetten. In dit groeitraject leggen we de focus volledig op jouw vooruitgang en business zodat jij eindelijk ook geld kan verdienen en niet enkel al je centen moet steken in dit dure beroep.

Ik beloof je dat je met de juiste mindset, prijszetting en marketing effectief winst kunt maken.

Are you ready?!

Als je graag wil instappen in het traject óf meer informatie wenst, plan dan hieronder een vrijblijvende intake call in. Tijdens deze call maken we kort kennis met elkaar, informeer ik naar jouw doelen en bekijken we of er een match is tussen jou als coachee en mezelf als coach.

Deze is call is helemaal gratis en geeft je een eerste mogelijkheid om mij als coach te leren kennen. Ik wil er namelijk zeker van zijn dat het klikt en jij me 12 weken lang vertrouwt als coach!

Daarnaast heb je de mogelijkheid om al jouw vragen te stellen over het traject.

Inhoud v/d cursus

Deze cursus bevat 7 modules en meer dan 4u aan videomateriaal:

 1. Money Mindset 
 2. Verschillende vormen van geld verdienen als fotograaf 
 3. Simple Sales & PicTime tutorial 
 4. Hoe bepaal je jouw prijs als fotograaf?
 5. Prijzen voor huwelijken, events of aanvragen op maat
 6. Prijzen communiceren als fotograaf 
 7. Goede afspraken maken goede vrienden  

Agenda Hustle & Dream 4

 • Zondag 12 februari 2023: kick-off van 10u00 tot 17u00 (livedag regio Antwerpen)
 • Dinsdag 14 februari 2023: call van 19u30 tot 21u00
 • Dinsdag 28 februari 2023: call van 19u30 tot 21u00
 • Dinsdag 14 maart 2023: call van 19u30 tot 21u00
 • Dinsdag 28 maart 2023: call van 19u30 tot 21u00
 • Dinsdag 11 april 2023: call van 19u30 tot 21u00
 • Dinsdag 25 april 2023: call van 19u30 tot 21u00
 • Zondag 30 april 2023: closing day van 10u00 tot 17u00 (livedag regio Antwerpen)

VOOR WIE IS DEZE CURSUS?

Je bent fotograaf in hoofd-of bijberoep, maar je strugglet met je prijzen omdat je money mindset nog niet juist zit, je eigenlijk teveel denkt aan prijzen van collega’s en je niet weet hoe je in godsnaam hieraan moet beginnen.

Waarom ik de coach ben die jij nodig hebt.

Mijn naam is Liesje Brockley, ik ben fulltime fotograaf en business coach voor fotografen.

1 januari 2020 startte ik mijn zaak, of beter gezegd, ik startte met een BTW nummer. 2020 leek op het eerste zicht een enorme uitdaging om te starten als ondernemer in bijberoep, maar door de extra tijd die ik kreeg, verdiepte ik me in de online business coaching en investeerde alle omzet die ik draaide, 25 000 EUR, terug in mezelf

Najaar 2020 verdiende ik voor het eerst écht geld dankzij een succesvol kerstweekend en hanteerde voor het eerst upsell. Ik draaide een omzet van 3000 EUR en besefte dat als ik dat kon tijdens een globale pandemie, ik misschien nog heel wat meer kon verdienen in een gezondere wereld én met alle tijd in plaats de tijd die ik had in bijberoep. 

1 januari 2021 ging ik fulltime en eindigde dat jaar met een eerste omzet van 120 000 EUR ex BTW, 2022 sloot ik af met 170 000 EUR ex BTW.

Bedragen die misschien hallucinant lijken, maar mits de juiste strategie, doorzetting en prijzenmethode haalbaar zijn.

In 2021 startte ik een eerste coachingtraject (Hustle & Dream), wat ik onlangs voor de vierde keer mocht afsluiten en hiermee bijna 50 fotografen mocht helpen de voorbije twee jaar. 

Sinds 2022 focus ik me op het offline verhaal met 1-1 trajecten en begeleid momenteel 15 talenten van een droom naar hun realiteit.

De prijzencursus maakte ik zodat jij nu al online geholpen bent met de kennis die ik bijna dagelijks leer aan mijn fantastische coachees. 

Jij kan hiermee geld verdienen darling, ook in een maatschappij waar geld soms nog taboe lijkt te zijn. 

Laat mij de sjot onder je gat zijn die alles deelt. No secrets. Ik wil je zien slagen.

Wat is jouw investering?

Jouw investering in deze cursus bedraagt
249 EUR excl. btw
Een bedrag dat je na 1 shoot perfect kunt terugverdienen, mits je durft én de juiste technieken toepast die ik je leer in deze cursus!