VOOR DE SNELLE BESLISSERS: 200 EUR korting op het DIY-traject van hustle & dream!

00
Dagen
00
Uren
00
Minuten

do it yourself-traject

HUSTLE & DREAM

Dé online cursus die jou leert de correcte prijzen te bepalen als lifestyle (en business) fotograaf.

Na het overweldigend succes van vier rondes Hustle & Dream waar ik bijna 50 fotografen in een live traject vooruit hielp, kan jij deze cursus nu in DIY-versie aankopen en alle modules op jouw eigen tempo volgen!

WIL JIJ OOK...

Prijzen durven vragen zodat je kan leven van dit epic beroep?

Een community waarin je vriendschappen, steun en accountability vindt?

Weten hoe ik in 1 jaar hoofdberoep meer dan 120 000 EUR omzet draaide?

Afstappen van de schaamte die je voelt als je zegt “Ik ben fotograaf”?

Een volle agenda met ideale klanten?

Liesje Brockley Photography 1-1 Coaching voor fotografen LBP Academy

Het is tijd om volgende gedachten los te laten:

"Ik zie door de bomen het bos niet meer dus ik hou het voorlopig wel bij een passie in plaats van een business."

"Er zijn al te veel fotografen dus niemand zit op mij te wachten."

"Ik durf geen marktconforme prijs te vragen want ik ben nog niet zo lang bezig als fotograaf."

"Als ik mijn prijzen verhoog, ga ik nooit nog genoeg klanten aantrekken."

"Fotografie is een duur beroep. Ik ga hiervan nooit kunnen leven."

Be ready to level the F up
met Hustle & Dream

In Hustle & Dream begeleid ik jou 12 weken lang als coach om jouw mindset, prijszetting en aanbod op punt te zetten. In dit groeitraject leggen we de focus volledig op jouw vooruitgang en business zodat jij eindelijk ook geld kan verdienen en niet enkel al je centen moet steken in dit dure beroep.

Ik beloof je dat je met de juiste mindset, prijszetting en marketing effectief winst kunt maken.

Are you ready?!

Als je graag wil instappen in het traject óf meer informatie wenst, plan dan hieronder een vrijblijvende intake call in. Tijdens deze call maken we kort kennis met elkaar, informeer ik naar jouw doelen en bekijken we of er een match is tussen jou als coachee en mezelf als coach.

Deze is call is helemaal gratis en geeft je een eerste mogelijkheid om mij als coach te leren kennen. Ik wil er namelijk zeker van zijn dat het klikt en jij me 12 weken lang vertrouwt als coach!

Daarnaast heb je de mogelijkheid om al jouw vragen te stellen over het traject.

Liesje Brockley Photography logo

STOP DOUBTING YOURSELF, DARLING.

Inhoud v/d cursus

Dit online do it yourself coaching traject bevat:

6 MODULES MET BEGELEIDENDE OEFENINGEN 

 1. Mindset & Positionering
 2. Programma’s en Technieken
 3. Prijzen & Communicatie
 4. Social media, automatisaties en websites
 5. Workflow
 6. Live shooten door LBP

Meer dan 17 video’s en meer dan 10u aan info!

Cursus: prijzen bepalen als fotograaf - Liesje Brockley Photography

Agenda Hustle & Dream 4

 • Zondag 12 februari 2023: kick-off van 10u00 tot 17u00 (livedag regio Antwerpen)
 • Dinsdag 14 februari 2023: call van 19u30 tot 21u00
 • Dinsdag 28 februari 2023: call van 19u30 tot 21u00
 • Dinsdag 14 maart 2023: call van 19u30 tot 21u00
 • Dinsdag 28 maart 2023: call van 19u30 tot 21u00
 • Dinsdag 11 april 2023: call van 19u30 tot 21u00
 • Dinsdag 25 april 2023: call van 19u30 tot 21u00
 • Zondag 30 april 2023: closing day van 10u00 tot 17u00 (livedag regio Antwerpen)
"Toen ik begon met ondernemen, had ik geen idee wat ik aan het doen was. Ik boekte daarom een intake call bij Liesje voor Hustle & Dream. Tijdens deze call zei Liesje me dat ik het traject sowieso zou terugverdienen als ik mezelf 100% zou smijten in dit avontuur. Ondanks dat ik dit niet geloofde, ben ik toch in Hustle & Dream gestapt. Het resultaat? Ik verdiende de investering al meer dan terug, alvorens het coachingstraject was afgerond omdat je zoveel info en tools krijgt tijdens Hustle & Dream! Ook mijn mindset is intussen helemaal veranderd. Ik ben een zelfzekere fotograaf geworden en heb het gevoel dat ik altijd op een netwerk kan terugvallen als ik toch met vragen zit."
Erin van talesbylight.photography
"Dat Liesje weet waar ze mee bezig is, is zeker! Wat ben ik blij dat ik deel mocht uitmaken van haar coachingtraject 'Hustle & Dream'! Niet alleen legt ze uit wat er allemaal bij fotografie komt kijken, ze geeft je ook de juiste tools. Hiernaast wil ik vooral ook benadrukken dat Liesje echt net dat duwtje in je rug geeft dat je nodig hebt. Liesje is hiernaast ook heel toegankelijk, geeft ook elke persoon individueel voldoende aandacht om zijn of haar persoonlijke problemen/vragen te beantwoorden. Dankjewel dat ik deel mocht uitmaken van dit traject!"
Ruby Geentjens
"Liesje is de vrolijke nood die je grootste supporter is. Ze stond mij steeds bij met de nodige babbels, raad en tips, maar gaf mij ook regelmatig een kritische blik een spreekwoordelijke schop onder mijn kont. Zonder die schop(pen), advies en vele babbels zou ik niet staan waar ik nu sta. Liesje is geen coach die ja knikt, maar een coach die je liever eens goed door elkaar schudt zodat je terug verder kan."
Jolien van jmv_photograph

Waarom is Hustle & Dream geschikt voor jou?

1. Community

Je wordt officieel deel van de LBP Academy!

2. Op jouw eigen tempo

Jij beslist welke module je wanneer nodig hebt!

3. Tijdswinst

Stop met tijd verspillen om het zelf allemaal uit te zoeken: ik laat het achterste van mijn tong zien en deel alles met jou! Eerlijk, who has time to do this all alone? 

4. Zelfvertrouwen

Laat deze cursus dé peper in je gat zijn die je nodig hebt om prijzen te durven vragen, grenzen te stellen en de beste versie van jezelf te zijn!

Waarom ik de coach ben die jij nodig hebt.

Mijn naam is Liesje Brockley, ik ben fulltime fotograaf en business coach voor fotografen.

1 januari 2020 startte ik mijn zaak, of beter gezegd, ik startte met een BTW nummer. 2020 leek op het eerste zicht een enorme uitdaging om te starten als ondernemer in bijberoep, maar door de extra tijd die ik kreeg, verdiepte ik me in de online business coaching en investeerde alle omzet die ik draaide, 25 000 EUR, terug in mezelf 

1 januari 2021 ging ik fulltime en eindigde dat jaar met een eerste omzet van 120 000 EUR ex BTW, 2022 sloot ik af met 170 000 EUR ex BTW.

Bedragen die misschien hallucinant lijken, maar mits de juiste strategie, doorzetting en prijzenmethode haalbaar zijn.

In 2021 startte ik een eerste coachingtraject (Hustle & Dream), wat ik onlangs voor de vierde keer mocht afsluiten en hiermee bijna 50 fotografen mocht helpen de voorbije twee jaar. 

Sinds 2022 focus ik me op het offline verhaal met 1-1 trajecten en begeleid momenteel 15 talenten van een droom naar hun realiteit.

Hoe ik dit aanpak, de prijzen die ik vraag en welke workflow ik hanteer, leer ik jou graag. Ik wil dat jij dit ook kan en er geld mee kan verdienen, zonder dat je er vijf jaar over moet doen voor je het in je vingers hebt.

Wat is jouw investering?

797 EUR excl. btw