Liesje Brockley Photography Coaching LBP Academy

Hey darling!

Liesje Brockley

Mijn naam is Liesje (for real, ik liet mijn naam officieel veranderen voor ik in 2020 trouwde met mijn man van Lies naar Liesje), ik ben 30 jaar en woon in Antwerpen.

In 2019 kwam ik op een keerpunt in mijn leven tijdens een burn-out die acht maanden duurde. Uit een diep verdriet groeide de drang naar passie en creativiteit en besloot ik om van hobby fotograaf naar fotograaf in bijberoep te gaan. Ondanks de woelige tijden in 2020 deed mijn zaak het veel beter dan ik had durven dromen en ging ik 11 januari 2021 in hoofdberoep. Ik shootte in 2021 bijna 200 klanten en opende een prachtige fotostudio op de Cogels-Osylei in Berchem.

Fotografie is voor mij een van de meest toegankelijke vormen van kunst, de kunst om tijd te stoppen en iedereen zijn schoonheid te tonen. Ik geloof dat het leven geen “accident” is, maar een missie waarvan we elke dag moeten genieten.

Mijn favorieten

Disney

Mijn man en ik reizen elke maand naar Disneyland Parijs, no joke.

Italiaans

All day every day

Family

Thanksgiving & kerstmis (ik ben in het verkeerde land geboren)

Cinema bezoekjes

Ik word wel eens een wandelende IMDB genoemd

Fur babies

Mijn hond Maurice en mijn kitties Dribbel & Barry

Mijn missie

What's in it
for you

Mijn missie is om jou te tonen hoe mooi en geweldig je bent. Je bent uniek en perfectly imperfect hier om er een mooi leven van te maken. Ik beloof dat ik tijdens shoots veel flauwere mopjes maak en verre van “serieus” ben (al lijkt dat nu zo).

Ik maak van een shoot een hele ervaring en ik doe er alles aan om dat moment zo fijn mogelijk te maken. Ik denk mee, zorg voor de poses en doe het met bakken liefde.

Liesje Brockley Photography

Mijn aanbod

Mijn aanbod

“Working with Liesje was like working with a friend. She came across warm and welcoming, and made us feel very comfortable during our shoot. Even my husband, who was at first resistant to the photoshoot, said he had a good time and was thankful for a photographer that made him feel included and comfortable. ”
Gabby Trump
Liesje is een geweldige fotograaf die weet hoe ze het beste haalt uit de mensen voor haar lens. Ze heeft fantastisch mooie beelden gemaakt van onze trouwdag. Herinneringen voor altijd!
Marijn Leten
LBP Business shoots
LBP Business shoots
LBP Business shoots
LBP Business shoots