Mis deze EPIC sale niet!

00
Dagen
00
Uren
00
Minuten
00
Seconden

Kies voor online coaching !

Cursus: Business shoots met Brockley Liesje Brockley Photography

Ontdek in deze cursus hoe je een succesvolle businessfotograaf wordt: van de juiste mindset tot de juiste prijszetting.

249 EUR

Heb jij als fotograaf hulp nodig om correcte prijzen te hanteren? Ik help je graag geld te leren verdienen, zonder schuldgevoel! 

Loop jij vast in het delen van content op socials, e-mailmarketing of andere vormen van lead generation? I got you baby.

Tijdens deze masterclass deel ik je 5 lessen (en meer) die ik leerde na 55 kerstshoots. Ik wil jou alle TEA delen zodat jij uit mijn “fouten” leert en jouw volgende sessies vlot knalt.

Deze mini online cursus inspireert je om jouw content als fotograaf te creëren en op de juiste kanalen te posten.

Heb jij als fotograaf een haat-liefderelatie met Instagram? Heb je nood aan de juiste insights & het nodige zelfvertrouwen? Volg dan deze masterclass en learn to love the gram!

Gratis

Gratis gids met 7 stappen om succesvol te starten als fotograaf

Liesje Brockley Photography

1-op-1 coaching

Toch nood aan coaching en een persoonlijke aanpak?

Ontdek het coaching aanbod hier

In 2022 en voorjaar 2023 mocht ik meer dan 15 fotografen 1-1 begeleiden in 3 of 6 maanden trajecten of een mini coaching van 8u (indien je al eerder coaching volgde)..

Een 1-1 coaching is volledig op maat en elke sessie bespreken we jouw uitdagingen en ik leer je commercieel denken, automatiseren en je prijzen correct te zetten.

 

Onlangs heb ik de content cursus gevolgd van Liesje. Alleen al door de eerste minuten naar haar video te kijken werd ik enthousiast 🤩en kreeg ik zin om content te gaan maken & plaatsen. 💯 Voor deze cursus had ik Instagram en postte ik er om de zoveel tijd eens iets op, maar hier zat geen plan, strategie of concreet plan achter. 🤔🤷🏻‍♀️ Na haar cursus heb ik niet alleen energie en héél veel zin om te posten, ik weet ook veel beter hoe eraan te beginnen. Ipv in het wilde weg, post ik doelgerichter en met een missie 😎 dankjewel voor deze tools Liesje & tot binnenkort! 🤓
Niki da Costa
Lieve Liesje Dikke merci voor alles! Dankzij jou ging ik vol zelfvertrouwen aan de slag als zelfstandige fotograaf. Mijn hart wist al lang dat ik dit wou maar mijn hoofd heeft nu dankzij jou ook de juiste handvaten gekregen om aan de slag te gaan. Je bent een mooi mens, vanbinnen en vanbuiten, staat klaar om te helpen, te luisteren en je ongezouten mening te geven 😉 Je bent top in wat je doet!
Lisa Van Biesen