Coaching

Ready to
Change
Your life?

LBP Academy

 In 2021 startte ik als business coach voor fotografen met mijn flagship traject “Hustle & Dream” waarin ik 11 coachees coachte in 12 weken naar een winstgevende business. Ondertussen telt de LBP Academy meer dan 60 coachees offline en meer dan 500 fotografen online die ik al mocht helpen. Mijn missie als coach is om jou als fotograaf leren te “ondernemen” en geld te verdienen zodat we als community groeien en klanten sensibiliseren correcte prijzen te betalen. #communityovercompetition

Liesje Brockley Photography Coaching LBP Academy

LPB ACademy

Hustle & Dream Liesje Brockley Photography LBP Academy
Hustle & Dream Liesje Brockley Photography LBP Academy

Somewhere between
royal and classy
wicked and sassy

Liesje Brockley Photography logo

hi there

Ik ben jouw coach & sassy cheerleader.

Mijn naam is Liesje Brockley

 .. en ik geloof in jou als fotograaf. Niet zo lang geleden (2020) startte ik mijn carrière als fotograaf en investeerde dat eerste jaar meer dan 25000 EUR in business coaching. Ik zag al heel snel dat de creatieve wereld van fotografie een business en moneymindset mist. Ik ben graag de brug tussen deze twee werelden en help jou graag meer te zien dan enkel “mooie beelden”.

Xoxo

Mooie woorden
van coachees

"Toen ik begon met ondernemen, had ik geen idee wat ik aan het doen was. Ik boekte daarom een intake call bij Liesje voor Hustle & Dream. Tijdens deze call zei Liesje me dat ik het traject sowieso zou terugverdienen als ik mezelf 100% zou smijten in dit avontuur. Ondanks dat ik dit niet geloofde, ben ik toch in Hustle & Dream gestapt. Het resultaat? Ik verdiende de investering al meer dan terug, alvorens het coachingstraject was afgerond omdat je zoveel info en tools krijgt tijdens Hustle & Dream! Ook mijn mindset is intussen helemaal veranderd. Ik ben een zelfzekere fotograaf geworden en heb het gevoel dat ik altijd op een netwerk kan terugvallen als ik toch met vragen zit."
Erin van talesbylight.photography
"Dat Liesje weet waar ze mee bezig is, is zeker! Wat ben ik blij dat ik deel mocht uitmaken van haar coachingtraject 'Hustle & Dream'! Niet alleen legt ze uit wat er allemaal bij fotografie komt kijken, ze geeft je ook de juiste tools. Hiernaast wil ik vooral ook benadrukken dat Liesje echt net dat duwtje in je rug geeft dat je nodig hebt. Liesje is hiernaast ook heel toegankelijk, geeft ook elke persoon individueel voldoende aandacht om zijn of haar persoonlijke problemen/vragen te beantwoorden. Dankjewel dat ik deel mocht uitmaken van dit traject!"
Ruby Geentjens
"Liesje is de vrolijke nood die je grootste supporter is. Ze stond mij steeds bij met de nodige babbels, raad en tips, maar gaf mij ook regelmatig een kritische blik een spreekwoordelijke schop onder mijn kont. Zonder die schop(pen), advies en vele babbels zou ik niet staan waar ik nu sta. Liesje is geen coach die ja knikt, maar een coach die je liever eens goed door elkaar schudt zodat je terug verder kan."
Jolien van jmv_photograph