bonus 1: stap in tussen 5/06 19u en middernacht en krijg een 1-1 dag van 4u

BONUS 1: STAP IN voor 14/06 en krijg een candlelight dinner met Liesje

Liesje Brockley Photography logo

The photographer's sidekick

Het coaching traject waar 1-1 begeleiding en Community samenkomen!

Welkom

Heb jij nood aan een sidekick in je fotografie bedrijf én heb je nood aan een veilige community?

no worries, I got you.

Ben jij een fotograaf..

Good, dan ben je hier aan het juiste adres.

"In mei dit jaar sloot ik definitief mijn nagelsalon en ging all in. In juni draaide ik een omzet van 5000 EUR+.."

Na verschillende coachings en workshops (prive & in groep) was ik al 1 jaar bezig als zelfstandig fotografe, gecombineerd met mijn eigen zaak ( nagelssalon). Ik had klanten, tevreden klanten, maar ik werkte me kapot en er kon nog heel wat gesleuteld worden aan mijn mindset. Mijn doel was om het nagelsalon te stoppen en fulltime fotografe te zijn. In België & buitenland. Maar dat zou nog jaren duren moest ik het zelf gaan uitzoeken. En als ik iets wil, wil ik het liefst snel resultaat + kwaliteit is voor mij belangrijk. Ik kwam via via bij Liesje terecht, we planden een call, ik was intussen van al haar stories al wel overtuigd dat zij degene was die me kon helpen, die me die schop onder mijn kont kon geven om er gewoon voor te gaan en in mezelf te geloven. En ik startte een 1-1 traject van 12 maanden, all in by the best! I promise. Maar -> jij moet het doen en durven. Na enkele sessies zetten we alles al op punt en zorgden we voor een perfecte workflow en automatisaties die me al zoveel werk bespaarde, en ook werk besparen is doel, zo is er meer tijd voor leuke dingen, of een extra shoot, wat dan weer geld opleverd. In mei dit jaar sloot ik definitief mijn nagelsalon en ging ik all in. In juni draaide ik een omzet van €5000,- + Nooit gedacht, nooit verwacht, we groeien verder en gaan ervoor. Mijn doel dat ik dacht dat haalbaar was over 2-3 jaar is door liesje haar geweldige coaching en mijn inzet (want je moet durven, en gewoon doen) waar geworden na enkele maanden. Ook mijn mindset is volledig gekeerd, ik weet waarvoor ik sta en wat ik mijn klanten wil bieden, ik heb een richtlijn van ideale klant en doe niet meer zomaar wat. Mis je de durf en power om ervoor te gaan, dan is Liesje de persoon om jouw te helpen naar een toekomst met meer omzet, waardering, zelfvertrouwen, vrijheid & professionaliteit. Bedankt liesje 🫶🏼

- Stefanie @stefaniedewel.photography

"...vooral ook om te geloven dat ik dat waard ben."

Liesje leerde mij dat fotograaf zijn in bijberoep, ook telt. Dat ik er ook mag zijn. Dat ik mijzelf en mijn zaak serieus mag nemen. Ik kreeg sjotten onder mijn kont om meer te durven vragen voor mijn shoots. En vooral ook om te geloven dat ik dat waard ben. Ze leerde me omgaan met btw, prijszetting en wat je als fotograaf/zelfstandige eigenlijk maar gaat overhouden op het einde van de rit. Dankzij haar coachings maakte ik zotte sprongen. Dankzij Liesje durf ik nu eens sneller mijn mond opendoen op huwelijken of shoots, durf ik mensen beter aansturen tijdens een fotosessie en durf ik te staan waar ik voor wil staan. Dankzij haar durf ik te zien dat de klant niet altijd koning is, want ook ik heb mijn grenzen. Dankzij Liesje werd ik deel van een community met bakken talent waar ik altijd op kan terugvallen. Ik leerde doelen te stellen en daarnaar werken. Ik leerde dat het woord moeilijk niet bestaat. Dat alles een uitdaging is die je met de volle goesting kan aangaan. Ik leerde manifesteren en minisessies uitverkopen. Ik leerde over upsell en money mindset. En ik leerde nog zoveel meer. Als ik geen burn-out had gehad, als ik niet nog een andere job deed toen op dat moment, dan had ik los all in gegaan en in hoofdberoep fotografe geworden. Ik voel dat dat nog komt. Dat mijn tijd nog komt. En dat heb ik enkel maar te danken aan Liesje.

-
- Caroline Couck Photography

Wat krijg je in dit traject?

Whatsapp Support
(twv a gazzilion dollars)

Je mag me whatsappen heel jouw traject en dagelijks geef ik antwoord (nee, niet 24/7).

Plus, ik maak een whatsapp groep van alle deelnemers!

toegang tot Alle online cursussen/ masterclasses van de LBP academy
(twv 1072 EUR)

Je krijgt toegang tot alle 6 cursussen die Liesje ooit heeft gecreëerd met in totaal meer dan 20u aan videomateriaal.
Bij de lancering van dit programma wordt de online cursus Hustle & Dream DIY niet meer opgenomen in het aanbod.

Deze cursussen zijn jouw tools om zelfstandig aan jouw business te werken. Tijdens de calls kan je hierover vragen stellen of cases bespreken met Liesje en de groep van andere coachees.

Bekijk de online cursussen hier:
https://www.liesjebrockleyphotography.com/online-diy-coaching/

drie groepscalls in juli, augustus en september
(twv 450 EUR)

In dit traject volg je drie groepscalls op 2/07, 6/08 en 2/09 van 20-21u30.

Deze calls bespreken we maandelijks een thema afwisselend met business cases die jij voorlegt.

Deze calls worden opgenomen en kan je steeds terugkijken.

1 closing workshop in groep
(twv 350 EUR)

In deze workshop ontmoet je elkaar en bespreken we enkel hot topics zoals prijzen, online zichtbaarheid en strategie.

Deze workshop gaat door op zondag 29/09 van 10-17u. (locatie: regio Antwerpen)

Liesje Brockley Photography webshop online DIY coaching

LBP Academy facebook groep
(community = priceless)

In deze groep kan je alle vragen stellen en vind je de community van alle coachees uit de Academy!

Liesje post hier regelmatig updates of cases!

Hustle & Dream Liesje Brockley Photography LBP Academy

EVENTS
(COMMUNITY = PRICELESS)

Elke jaar organiseert Liesje 2 events in Schilde.

In januari klinken we een glaasje op het nieuwe jaar en in september ben je welkom om de zomer af te sluiten!

JE kiest een van de twee 1-1 trajecten:
sidekick
of
mentor

Kies een van de twee trajecten om jouw 1-1 tempo te bepalen

Sidekick:
het traject met 6 1-1 calls van 2u
(twv 2250 EUR)

In dit traject volg je buiten de 3 groepscalls, de live kick-off workshop in groep en alle cursussen ook 12u 1-1 coaching online.
Deze coaching 1-1 wordt verdeeld in 6 calls van telkens 2u die je plant om de 2-3 weken.
Deze calls gaan door op weekdagen (niet op avonden of weekends).
Je kan de online call agenda hieronder alvast bekijken (vastleggen kan je doen nadat je officieel bent ingestapt).
Jouw traject loopt 3-5 maanden, afhankelijk van jouw calls timing.

Deze calls starten in juni..

mentor:
HET TRAJECT MET 10 1-1 CALLS VAN 2U
(TWV 3750 EUR)

+ 1 1-1 dag van 4u (twv 750 EUR)
+ 1 mini business shoot van 30 min (twv 315 EUR)

In dit traject volg je buiten de 3 groepscalls, de live workshop in groep en alle cursussen ook 20u coaching online. Deze coaching 1-1 wordt verdeeld in 10 calls van telkens 2u die je plant om de 2-3 weken. Deze calls gaan door op weekdagen (niet op avonden of weekends). Je kan de online call agenda hier alvast bekijken (vastleggen kan je doen nadat je officieel bent ingestapt). Jouw traject loopt 6-8 maanden, afhankelijk van jouw calls timing.

Deze calls starten in juni.

Jouw 1-1 dag plannen we tussen augustus en december 2024.
Deze dag gaat door op een woensdag of een vrijdag van 11-15u of 10-14u in Schilde (of een coworkshop space in regio Antwerpen).

Je mag meedoen met de mini business shoots die dit jaar nog worden gepland!
Je krijgt hiervan tijdig een uitnodiging.
In deze mini business shoot van 30 minuten krijg je 12 beelden, alsook hair & make-up van mijn MUAH partner.
Bij de lancering van dit programma is er nog geen data, noch locatie geprikt van de mini shoots die nog komen in 2024.

een community of 1-1?
BOTH.

"Ze kijkt dus niet alleen naar hoe alles gaat op ondernemers vlak, maar naar het totale plaatje: naar hoe je in je vel zit of voor welke uitdagingen je misschien persoonlijk staat wat het ondernemen kunnen tegenwerken. Een aanpak die voor mij enorm goed werkt."

Eind vorig jaar besloot ik in te stappen in het ‘boss up’ traject van Liesje, een beslissing waar ik nog geen moment spijt van gehad heb! Ik schakelde in oktober over naar hoofdberoep, maar miste echt een community om op terug te vallen, alsook een klankbord om belangrijke beslissingen mee af te toetsen. Met het boss up traject kreeg ik het allemaal! Ik ben nog volop bezig met het traject, maar de stappen die ik al heb kunnen nemen door coaching bij Liesje te volgen zijn enorm. Ik leerde om de juiste prijzen op te stellen, een goeie workflow uit te bouwen, concrete doelen te stellen voor mezelf en de juiste mindset te vinden en te behouden. Daarnaast kwam ik terecht in een superleuke coaching groep waar ruimte is voor vragen en het delen van successen, maar bovenal (en zoals Liesje het zelf zegt) waar een gevoel van community over competition overheerst. Iets wat ik tot nu nog enorm miste binnen onze sector. De combinatie van groepscoaching en één-op-één coaching in het boss up traject, is voor mij dan ook echt de ideale match! Als je Liesje volgt op Instagram, mag je er zeker van zijn dat ‘what you see is what you get’. Liesje is volledig zichzelf en deelt niet alleen haar best practices, maar ook haar valkuilen. Ze groeit mee met haar community en speelt in op de uitdagingen en vragen die gesteld worden along the way. Liesje is hard wanneer het moet, maar ook de eerste persoon om je een hart onder de riem te steken als het wat minder gaat. Ze kijkt dus niet alleen naar hoe alles gaat op ondernemers vlak, maar naar het totale plaatje: naar hoe je in je vel zit of voor welke uitdagingen je misschien persoonlijk staat wat het ondernemen kunnen tegenwerken. Een aanpak die voor mij enorm goed werkt. Ik kan ook niet genoeg benadrukken hoeveel tijd (en miserie) je uitspaart door coaching te volgen en dan al zeker bij een coach als Liesje. Liesje bundelt haar kennis en ervaring in behapbare workshops, groepscoachings en opdrachten waardoor je telkens nieuwe dingen bijleert én deze ook meteen kunt toepassen op je eigen brand. Ik haal enorm veel uit de groepscoachings, maar het één-op-één verhaal zou ik ook absoluut niet kunnen missen! Ready to level up? Level up with Liesje and you’ll be the best version of yourself. Bedankt Liesje! ♥️

- Emily Samyn

"Ik had de investering na 2 maand terug verdiend.."

"Een paar maanden geleden zag ik op Liesje’s instagram account een verhaal dat ze een traject voor startende fotografen ging opstarten. Toegegeven, de prijs schrok me een beetje af, aangezien ik niet gewend ben om in mezelf te investering. Dat was mijn mindset van toen. But I went for it… En wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb! Niet alleen is m’n mindset helemaal veranderd, ik had de investering na minder dan 2 maanden terugverdiend, enkel en alleen door Liesje haar ‘simple sales system’ toe te passen in pic-time! Ze neemt geen blad voor de mond en was de ferme schop onder m’n kont die ik nodig had. Ondertussen heb ik de stap durven zetten om nog 4/5 te werken in m’n hoofdberoep - dat was een paar maanden geleden echt ondenkbaar." Charlotte - @ShotbyChotte

Het is tijd om te groeien.

"ik kan amper in woorden omzetten wat dit met me gedaan heeft.."

Ik volg nu ongeveer anderhalf jaar coaching bij Liesje. Eerst een kort 1:1 traject waarin ik van mijn hobby een onderneming heb kunnen maken en nu in een jaartraject met de combinatie van 1:1 + groepsmomenten. Ik kan amper in woorden omzetten wat dit met me gedaan heeft. Niet alleen ben ik me veel bewuster van mijn bedrijf, maar ook van mezelf. Ik ben gegroeid en open gebloeid als persoon, mijn mindset is zo hard veranderd dat ik doelen ben durven gaan stellen. Ik voel veel meer wat ik te bieden heb als fotografe. Liesje haar coaching en haar babbels zijn van goudwaarde. Er is hier geen sprake van gatekeeping, ze denkt mee en het lijkt alsof ze werkelijk voor alles een oplossing of geweldig idee heeft wat automatisch enorm veel vertrouwen schept. Bon, steek je twijfel weg en just fucking do it. Ik heb er nog geen seconde spijt van gehad.

- Niki Da Costa Fotografie

Flow van het traject

Hoe werkt het nu exact?

EVEN HELDER ALLES OP EEN RIJTJE!

Wat leer je in het traject?

Het is mijn doel om ervoor te zorgen dat jij de best mogelijk versie van jezelf wordt als fotograaf.

Business coaching is niet lineair en is een combinatie van:
- mindset
- skills
- tools
- strategie
- ...

Ik wil dat jij met dit beroep geld leert verdienen, want als ik dit kan, jij ook.

Ik ben soms streng en ga je accountable houden aan je huiswerk en plan dat we maken. Ik zal alles doen om ervoor te zorgen dat jij je doelen bereikt, we zijn een team.

Je kan dit - en ik ben er om je bij te staan de komende maanden om in je te geloven en te pushen naar stappen waar je misschien solo bang van bent.

Are you ready to go all in?

BONUS 1: STAP IN TUSSEN 5/06 19U EN MIDDERNACHT EN KRIJG EEN 1-1 DAG VAN 4U

BONUS 1: STAP IN VOOR 14/06 EN KRIJG EEN CANDLELIGHT DINNER MET LIESJE

Sidekick

Totale waarde: 4122 EUR – max 5 spots

Dit traject is ideaal als je wilt groeien op een snel tempo met 6 intensieve 1-1 momenten!

Vanaf 295 EUR/ maand

3500 EUR (ex BTW)

Mentor

Totale waarde: 6652 EUR – max 5 spots

Dit traject is ideaal als je wilt groeien op lange termijn met 10 intensieve 1-1 momenten én een 1-1 dag.

Vanaf 460 EUR/ maand

5500 EUR (ex BTW)

Coaching is voor jou als..

  • Je momenteel een droom hebt om meer te zijn dan een “hobby” fotograaf, je wilt hiermee geld verdienen zonder je schuldig te voelen.

  • Je niet weet hoe je prijzen moet bepalen en kijkt naar je collega’s in de buurt omdat je denkt dat zij weten hoe het wél moet.

  • Je onzeker bent over je beelden en business: “waarom zou iemand hier in godsnaam voor betalen?”..

  • Je weet niet waar je moet beginnen in je business en je het bos niet door de bomen ziet, wat eerst? Een website? Een logo? Een social media plan?

  • Je anderen bezig ziet en denkt “shit, ik wil dit ook kunnen bereiken. Ik wil ook die droomshoots en droomklanten maar HOE?”.

Wie is Liesje?

Ik ben jouw coach & sassy cheerleader.

Hi darling, mijn naam is Liesje Brockley. Je kent me mogelijks al via Instagram als fotograaf, gespecialiseerd in businessfotografie. Sinds 2021 ben ik ook coach voor (startende) fotografen & I love it! 

What’s my story? In 2019 belandde ik in een langdurige burn-out. Uit een diep verdriet groeide de drang naar passie en creativiteit en besloot ik om van hobby fotograaf naar fotograaf in bijberoep te gaan. Ondanks de woelige tijden in 2020, ging ik all in. Mijn zaak deed het veel beter dan ik had durven dromen. Op 11 januari 2021 ging ik in hoofdberoep en in mijn eerste jaar draaide ik maar liefst +120K omzet

Hoe ik dit aanpak, de prijzen die ik vraag en welke workflow ik hanteer, leer ik jou graag. Ik wil dat jij dit ook kan en er geld mee kan verdienen, zonder dat je er jaren over moet doen voor je het in je vingers hebt.

Nog niet overtuigd?
Bekijk hieronder de video van het laatste Hustle & Dream traject!

Ik ben jouw cheerleader, sidekick, coach..

en zorg ervoor dat jij de komende maanden een partner hebt in jouw bedrijf.

I got you.

Hustle & Dream Liesje Brockley Photography LBP Academy

Sidekick

Totale waarde: 4122 EUR – max 5 spots

Dit traject is ideaal als je wilt groeien op een snel tempo met 6 intensieve 1-1 momenten!

Vanaf 295 EUR/ maand

3500 EUR (ex BTW)

Mentor

Totale waarde: 6652 EUR – max 5 spots

Dit traject is ideaal als je wilt groeien op lange termijn met 10 intensieve 1-1 momenten én een 1-1 dag.

Vanaf 460 EUR/ maand

5500 EUR (ex BTW)

FAQ

In deze editie wordt er geen korting verrekend maar kan je 1-1 coaching zien als een aanvulling op je gekochte cursussen! 

De duur van het groepstraject is 3 maanden waar je elkaar ontmoet op de kick-off livedag op 21 april en tijdens 3 calls op 28/03, 25/04 en 28/05 van 20u-21u30.

Jouw individueel 1-1 traject hangt ervan af of je kiest voor het sidekick of mentor traject.

Kies je voor het sidekick traject dan mag je rekenen op 3-5 maanden 1-1 begeleiding. Kies je voor het mentor traject dan mag je rekenen op 6-8 maanden begeleiding.

Yes! Je kan in 1, 6 of 12 schijven betalen! 

De deuren openen op 5/06 en sluiten op 15/06.  

Tenzij het traject is uitverkocht (er zijn maar 5 plaatsen). 

Er zijn 4 plaatsen in de sidekick en 1 plaats in de mentor deze editie. 

De calls worden opgenomen, de kick-off dag staat helaas vast en wordt niet opgenomen. 

Op het einde van het traject prikken we ook een datum voor een afsluit diner.

Dit is voor fotografen die van hun passie een onderneming willen maken in hoofd-of bijberoep. 

Je hebt bij voorkeur al een BTW nummer of vraagt deze aan zo snel mogelijk na de start! 

Jouw individueel traject start wanneer jij jouw eerste call plant.

Je kan de online calls agenda al bekijken, maar enkel plannen na officiële inschrijving en betaling.

Bekijk hier de call agenda om zeker te zijn of deze momenten lukken en je hier ook tijd voor kan maken: https://calendly.com/liesje-brockley-photography/coaching-calls 

Deze calls gaan door op weekdagen, niet op avonden en niet in het weekend. 

"Dat Liesje weet waarmee ze bezig is zeker.."

"Dat Liesje weet waar ze mee bezig is, is zeker! Niet alleen legt ze uit wat er allemaal bij fotografie komt kijken, ze geeft je ook de juiste tools. Hiernaast wil ik vooral ook benadrukken dat Liesje echt net dat duwtje in je rug geeft dat je nodig hebt. Liesje is hiernaast ook heel toegankelijk en geeft je voldoende aandacht en ondersteuning om je persoonlijke problemen/vragen te beantwoorden."
- Ruby @ruby.geentjens