Liesje Brockley Photography logo

The photography roadmap to business

Welkom

it's time to

Be Brave
Be Bold
Boss up

Ben jij een fotograaf..

Good, dan ben je hier aan het juiste adres.

"In mei dit jaar sloot ik definitief mijn nagelsalon en ging all in. In juni draaide ik een omzet van 5000 EUR+.."

Na verschillende coachings en workshops (prive & in groep) was ik al 1 jaar bezig als zelfstandig fotografe, gecombineerd met mijn eigen zaak ( nagelssalon). Ik had klanten, tevreden klanten, maar ik werkte me kapot en er kon nog heel wat gesleuteld worden aan mijn mindset. Mijn doel was om het nagelsalon te stoppen en fulltime fotografe te zijn. In België & buitenland. Maar dat zou nog jaren duren moest ik het zelf gaan uitzoeken. En als ik iets wil, wil ik het liefst snel resultaat + kwaliteit is voor mij belangrijk. Ik kwam via via bij Liesje terecht, we planden een call, ik was intussen van al haar stories al wel overtuigd dat zij degene was die me kon helpen, die me die schop onder mijn kont kon geven om er gewoon voor te gaan en in mezelf te geloven. En ik startte een 1-1 traject van 12 maanden, all in by the best! I promise. Maar -> jij moet het doen en durven. Na enkele sessies zetten we alles al op punt en zorgden we voor een perfecte workflow en automatisaties die me al zoveel werk bespaarde, en ook werk besparen is doel, zo is er meer tijd voor leuke dingen, of een extra shoot, wat dan weer geld opleverd. In mei dit jaar sloot ik definitief mijn nagelsalon en ging ik all in. In juni draaide ik een omzet van €5000,- + Nooit gedacht, nooit verwacht, we groeien verder en gaan ervoor. Mijn doel dat ik dacht dat haalbaar was over 2-3 jaar is door liesje haar geweldige coaching en mijn inzet (want je moet durven, en gewoon doen) waar geworden na enkele maanden. Ook mijn mindset is volledig gekeerd, ik weet waarvoor ik sta en wat ik mijn klanten wil bieden, ik heb een richtlijn van ideale klant en doe niet meer zomaar wat. Mis je de durf en power om ervoor te gaan, dan is Liesje de persoon om jouw te helpen naar een toekomst met meer omzet, waardering, zelfvertrouwen, vrijheid & professionaliteit. Bedankt liesje 🫶🏼

- Stefanie @stefaniedewel.photography

drie trajecten voor elk niveau van jouw business

Deze drie trajecten zijn gebaseerd op drie pijlers om van jouw fotografie passie

een winstgevende onderneming te maken:

Accountability 

Community 

Tools

 

"Ik had de investering na 2 maand terug verdiend.."

"Een paar maanden geleden zag ik op Liesje’s instagram account een verhaal dat ze een traject voor startende fotografen ging opstarten. Toegegeven, de prijs schrok me een beetje af, aangezien ik niet gewend ben om in mezelf te investering. Dat was mijn mindset van toen. But I went for it… En wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb! Niet alleen is m’n mindset helemaal veranderd, ik had de investering na minder dan 2 maanden terugverdiend, enkel en alleen door Liesje haar ‘simple sales system’ toe te passen in pic-time! Ze neemt geen blad voor de mond en was de ferme schop onder m’n kont die ik nodig had. Ondertussen heb ik de stap durven zetten om nog 4/5 te werken in m’n hoofdberoep - dat was een paar maanden geleden echt ondenkbaar." Charlotte - @ShotbyChotte

Wat krijg je in al deze trajecten?

toegang tot Alle online cursussen/ masterclasses van de LBP academy
(twv 2069 EUR)

Je krijgt toegang tot alle 7 cursussen die Liesje ooit heeft gecreëerd met in totaal meer dan 30u aan videomateriaal.

Deze cursussen zijn jouw tools om zelfstandig aan jouw business te werken. Tijdens de maandelijkse calls kan je hierover vragen stellen of cases bespreken met Liesje en de groep van andere coachees.

Maandelijkse groepscalls
(twv 1800 EUR)

Elke maand kan je meedoen met een groepscall met alle coachees van alle trajecten. Deze calls gaan door online via zoom en duren minstens 1,5u. Deze starten 5 oktober en zijn alvast gepland tot oktober 2024.

Deze calls bespreken maandelijks een thema afwisselend met business cases die jij voorlegt.

Deze calls worden opgenomen en kan je steeds terugkijken.

1-1 strategiecall van 1,5h
(twv 250 EUR)

Eens jij jouw traject kiest plannen we zo snel mogelijk een call zodat jij weet hoe jij je tools het beste inzet.

Welke cursus bekijk je eerst? Welke masterclass is nu prior?

Liesje helpt jou op weg om de komende maanden een stappenplan te creëeren!

Liesje Brockley Photography webshop online DIY coaching

LBP Academy facebook groep
(community = priceless)

In deze groep kan je alle vragen stellen en vind je de community van alle coachees uit de Academy!

Liesje post hier regelmatig updates of cases!

Hustle & Dream Liesje Brockley Photography LBP Academy

Events
(COMMUNITY = PRICELESS)

Elke jaar organiseert Liesje 2 events in Schilde.

In januari klinken we een glaasje op het nieuwe jaar en in september ben je welkom om de zomer af te sluiten!

But there is more

Doe mee met het Be Bold of Boss up programma en krijg 2 of 4 workshopdagen.

Liesje Brockley Photography

Workshopdagen
(twv 700 eur of 1400 Eur)

In 2024 worden er live workshopdagen georganiseerd in Schilde met max 6 fotografen. Jij kiest in het Be Bold traject jouw 2 workshops. Doe je mee met het Boss Up programma? Dan doe je alle 4 dagen mee!

4/02: Prijzen bepalen
21/04: Leren plannen met een strategie
28/07: Minishoots organiseren
20/10: Online zichtbaarheid als fotograaf

Wanna go all in?

Doe mee met het Boss Up traject (1-1) en krijg alle 4 workshopdagen in 2024 + 7 1-1 dagen van 4u.

1-1 DAGEN
(twv 5243 eur)

In het Boss-up traject krijg jij 7 livedagen van 4u in Schilde. 

Deze 1-1 dagen zijn er voor de bosses die écht next level willen gaan en hun bedrijf naar het volgende niveau willen tillen.

Tijdens deze 1-1 dagen bespreken we o.a.: jouw prijzen, jouw aanbod, jouw ideale klant, auditen we samen jouw copy, maken we een strategie voor jouw social media en communicatie, leer ik je e-mails schrijven, enz. 

Dit is jouw verhaal en jouw bedrijf. 

Het is tijd om te groeien.

"Een coach die je eens goed door elkaar schudt zodat je terug verder kan.."

"Liesje is de vrolijke nood die je grootste supporter is. Ze stond mij steeds bij met de nodige babbels, raad en tips maar gaf mij ook regelmatig een kritische blik een spreekwoordelijke schop onder mijn kont. Zonder die schop(pen), advies en vele babbels zou ik niet staan waar ik nu sta. Liesje is geen coach die ja knikt, maar een coach die je liever eens goed door elkaar schudt zodat je terug verder kan."
Jolien - @JMVPhotograph

bonus bij "be bold" of "boss up":
1-1 coachingsdag van 4u ter waarde van 749 EUR voor de eerste 10 deelnemers tot 15/08 middernacht

Be Brave

Totale waarde: 4119 EUR

 

 

 

 

 

Het ideale traject indien je graag zelf aan de slag gaat met tools en maandelijks nood hebt aan community!

 

Vanaf 249 EUR/ maand

2890 EUR

Be bold

Totale waarde: 5169 EUR – max 15 spots

 

 

 

Dit traject is de perfecte combo tussen online tools, een maandelijkse community check-in én twee live momenten per jaar!

Vanaf 299 EUR/ maand

3590 EUR

boss up

Totale waarde: 10862 EUR – max 3 spots

Boss up is het meest complete programma voor de bosses die écht vooruit willen en een jaar lang 1-1 coaching op maat willen.

Vanaf 499 EUR/ maand

Prijs: 5970 EUR in 2023

Coaching is voor jou als..

 • Je momenteel een droom hebt om meer te zijn dan een “hobby” fotograaf, je wilt hiermee geld verdienen zonder je schuldig te voelen.

 • Je niet weet hoe je prijzen moet bepalen en kijkt naar je collega’s in de buurt omdat je denkt dat zij weten hoe het wél moet.

 • Je onzeker bent over je beelden en business: “waarom zou iemand hier in godsnaam voor betalen?”..

 • Je weet niet waar je moet beginnen in je business en je het bos niet door de bomen ziet, wat eerst? Een website? Een logo? Een social media plan?

 • Je anderen bezig ziet en denkt “shit, ik wil dit ook kunnen bereiken. Ik wil ook die droomshoots en droomklanten maar HOE?”.

Wie is Liesje?

Ik ben jouw coach & sassy cheerleader.

Hi darling, mijn naam is Liesje Brockley. Je kent me mogelijks al via Instagram als fotograaf, gespecialiseerd in business- en huwelijksfotografie. Sinds 2021 ben ik ook coach voor (startende) fotografen & I love it! 

What’s my story? In 2019 belandde ik in een langdurige burn-out. Uit een diep verdriet groeide de drang naar passie en creativiteit en besloot ik om van hobby fotograaf naar fotograaf in bijberoep te gaan. Ondanks de woelige tijden in 2020, ging ik all in. Mijn zaak deed het veel beter dan ik had durven dromen. Op 11 januari 2021 ging ik in hoofdberoep en in mijn eerste jaar draaide ik maar liefst +120K omzet

Hoe ik dit aanpak, de prijzen die ik vraag en welke workflow ik hanteer, leer ik jou graag. Ik wil dat jij dit ook kan en er geld mee kan verdienen, zonder dat je er jaren over moet doen voor je het in je vingers hebt.

Nog niet overtuigd?
Bekijk hieronder de video van het laatste Hustle & Dream traject!

Dit zijn de eerste trajecten met
een jaar lang commitment,
een jaar lang coaching,
community en resources.

Hustle & Dream Liesje Brockley Photography LBP Academy

Be Brave

Totale waarde: 4119 EUR

 

 

 

 

 

Het ideale traject indien je graag zelf aan de slag gaat met tools en maandelijks nood hebt aan community!

Vanaf 249 EUR/ maand

Be bold

Totale waarde: 5169 EUR – max 15 spots 

 

 

 

Dit traject is de perfecte combo tussen online tools, een maandelijkse community check-in én twee live momenten per jaar!

Vanaf 299 EUR/ maand

boss up

Totale waarde: 10862 EUR – max 3 spots

Boss up is het meest complete programma voor de bosses die écht vooruit willen en een jaar lang 1-1 coaching op maat willen.

Vanaf 499 EUR/ maand
(promoprijs tot 14/09)

FAQ

Indien je eerder een cursus kocht of meerdere wordt 75% van dit totaalbedrag als korting verrekend van jouw traject. Indien je al eerder 1-1 coaching volgde of een traject dan krijg je 10% korting.

Mail naar team@liesjebrockleyphotography.com en we berekenen jouw persoonlijke korting en je krijgt een unieke kortingscode. 

Deze trajecten duren minstens een jaar. Jij bepaalt bij het be brave of be bold traject zelf het aantal calls of workshopdagen. 

Bij het Boss up traject verdelen we de 7 1-1 dagen over 12 maanden (deze worden zo snel mogelijk gepland).

Yes! Je kan in 1, 6 of 12 schijven betalen! 

De calls starten 5 oktober. Elke call wordt opgenomen en daartoe krijg je toegang. Als je nadien instapt krijg je toegang tot de eerdere calls en wordt de agenda verder gepland na oktober 2024. 

Be Brave: onbeperkt

Be Bold: 15 plaatsen bij lancering 

Boss Up: 3 plaatsen 

De calls worden opgenomen, de workshops zijn helaas maar eenmalig (4 op een jaar). De workshops starten pas in 2024, je hebt voldoende tijd om deze in te plannen in je agenda! 

De calls worden gepland op donderdag van 20-21u30 online via Zoom in groep. Deze calls worden ook opgenomen en komen in het online platform. Deze calls starten 1 oktober. 

 • 5/10

 • 2/11

 • 7/12


 • 4/01

 • 1/02

 • 7/03

 • 11/04

 • 2/05

 • 6/06

 • 4/07

 • 1/08

 • 5/09

Dit is voor fotografen die van hun passie een onderneming willen maken in hoofd-of bijberoep. 

Je hebt bij voorkeur al een BTW nummer of vraagt deze aan zo snel mogelijk na de start! 

"Dat Liesje weet waarmee ze bezig is zeker.."

"Dat Liesje weet waar ze mee bezig is, is zeker! Niet alleen legt ze uit wat er allemaal bij fotografie komt kijken, ze geeft je ook de juiste tools. Hiernaast wil ik vooral ook benadrukken dat Liesje echt net dat duwtje in je rug geeft dat je nodig hebt. Liesje is hiernaast ook heel toegankelijk en geeft je voldoende aandacht en ondersteuning om je persoonlijke problemen/vragen te beantwoorden."
- Ruby @ruby.geentjens